Over InnBlue

Wie we zijn
InnBlue is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit passie en jarenlange ervaring binnen de gemeentelijke afvalwatermarkt. Wij ontwikkelen tastbare producten en diensten en bieden ondersteuning bij projecten. Dit op het gebied van water- en afvalwatertechnologie.

In de markt zien wij veel uitdagingen die vragen om een slimme & groene oplossing. Veel organisaties willen wel innoveren, maar hoe? Waar haal je de tijd vandaan? Is alle kennis in huis? Hier helpen wij je graag mee. Samen maken wij afvalwater groener!

Wat we doen
InnBlue ontwikkelt tastbare producten en diensten en biedt ondersteuning bij projecten. Dit op het gebied van water- en afvalwatertechnologie.

Verbinden
Door de samenwerking op te zoeken kun je op de meest efficiënte manier innovaties ontwikkelen. We verbinden hogescholen, bedrijven, overheids- en kennisinstellingen om innovaties te realiseren. Geen lange trajecten, maar snelle tastbare oplossingen voor de afvalwatermarkt!

Ontwikkeling
InnBlue ontwikkelt producten en diensten voor de afvalwatermarkt. We zijn continu bezig met het  bedenken van slimme producten en oplossingen die ons afvalwater groener maken.

Begeleiding
Het transporteren van afvalwater vraagt naar kennis en ontwikkeling. Het kan altijd slimmer & groener. Wij bieden begeleiding in onder andere de volgende thema’s:

  • Optimalisatie van telemetriesystemen
  • Optimalisatie van pompsystemen
  • Projectbegeleiding en toezicht
  • Implementatie van innovaties
  • Optimalisatie en doorrekenen van leidingsystemen
  • Begeleiding bij aankoop

Advies
Ben  je op zoek naar een groene oplossing? Wij denken graag met je mee. Dit kan zijn bij het aankopen van een bestaand of het ontwikkelen van een nieuw product. Wij ondersteunen je bij elk project wat speelt binnen de afvalwatermarkt!

InnBlue aan het werk